Hem | Ge bort en prenumeration av Får Jag Lov

Ge bort en prenumeration av Får Jag Lov

6 st utgåvor för 398 kr

Dessutom: Prenumerera nu och mottagaren får cd:n Streaplers: King River på köpet.

tidningar-collage
Får Jag Lov – den breda musiktidningen som skriver om allt från dansband till schlager, rockabilly och country. I varje nummer bjuder vi på reportage om aktuella band och artister, skivrecensioner, dansbandens turnélistor och stor guide till landets dansställen – och mycket, mycket mer!

Vid beställning senast den 31/3 2017 får mottagaren cd:n Streaplers: King River utan extra kostnad.

 Ja, tack! Jag vill ge bort en prenumeration - 6 nr av Får jag Lov för bara 398:-

Prenumerantens uppgifter (Hit skickar vi tidningen)

Namn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

Telefon

Epost

Dina uppgifter (Hit skickar vi fakturan)

Namn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

Telefon

Epost

Ja, jag godkänner prenumerationsvillkoren.

Prenumerationsvillkor
Mottagaren angiven ovan får Får Jag Lov portofritt direkt hem i brevlådan. Ordinarie pris 69:- per nummer. Får Jag Lov utkommer 6 gånger om året. Första tidning kommer med nästa utgåva.

Erbjudandet gäller t o m 31/12 2017 inom Sverige.

Får Jag Lov AB som äger Får Jag Lov behandlar kunduppgifter med modern informationsteknik och lagrar dessa för att kunna fullfölja kundrelationerna samt för att kunna lämna erbjudanden från företag som samarbetar med Får Jag Lov AB.