Home | FÅR JAG LOV söker ytterligare en annonssäljare

FÅR JAG LOV söker ytterligare en annonssäljare

FÅR JAG LOV startades 1992 och är än idag – 25 år senare – Sveriges ledande dansbandstidning. Vi är en stark röst i dansbandsbranschen, och skriver även om country- och rockabillymusik samt Melodifestivalen. Tidningen utkommer varannan månad och finns även på nätet på www.fjl.se samt på Facebook. Redaktionen är spridd över landet – precis som alla de dansband och dansställen vi skriver om.

Vi vill nu förstärka på säljsidan och söker ytterligare en annonssäljare till FÅR JAG LOV.

Vi söker dig som:
• Är driven och målinriktad
• Trivs med att arbeta självständigt
• Är positiv, social och utåtriktad

Krav:
– Minst 1 års dokumenterad och framgångsrik säljerfarenhet inom mediebranschen.
– F-skattsedel.

Arbetsuppgifterna innebär att via telefon sälja annonser för vårt magasin och webbsida. Du bygger långsiktiga relationer med både nya och befintliga kunder. Då det inte är ett heltidsarbete utan ett uppdrag som du tar i din egen firma så är det mycket fritt, du disponerar själv din tid, kan arbeta från valfri ort och kan t.ex. sköta detta uppdrag parallellt med annat deltidsarbete. Kunskap om våra ämnesområden är ett plus men inget krav.

Vi erbjuder provision. Vill du söka uppdraget så skicka din ansökan via e-post till vår chefredaktör på adress lina.haskel@fjl.se och märk ansökan ”Annonssäljare FJL”. Senast 1 juli vill vi ha din ansökan, men vi behandlar ansökningar löpande.