Home | Nyheter | 2 slutar i Larz-Kristerz – här är de nya!

2 slutar i Larz-Kristerz – här är de nya!

Mattias Bruhn och Daniel Wallin, nya i Larz-Kristerz. Foto: L-K

Två av Larz-Kristerz medlemmar väljer att kliva av bandet vid årsskiftet 2018-19. Det är Tobbe Eriksson som spelar keyboard, dragspel samt sjunger, tillika trummisen Mikael Eriksson. Bandet skriver på sin hemsida att de har spelat tillsammans i drygt 17 år, varav tio på heltid. Till Dalarnas Tidning säger sångaren Peter Larsson:

– Det är ju jättetråkigt naturligtvis, de har ju varit med från början 2001. Men samtidigt är det ju förståeligt också. Micke till exempel, har ju jobbat dubbelt i tio år, det är egentligen helt enastående att det funkat så länge. Det tar mycket tid även fast vi spelar mest på helgerna. Man missar mycket socialt liv som kalas, bröllop och dop – allt kommer egentligen i andra hand.

Till tidningen säger han också att inga konflikter ligger bakom besluten.
– Nej absolut inte, det finns inte några som helst såna känslor bakom. Tiden har väl sprungit ikapp kan man säga. Lite överraskad blir man naturligtvis, men det har väl mognat fram under lång tid.

Nya medlemmar i bandet blir Mattias Bruhn och Daniel Wallin. Mattias kommer från Svärdsjö i Dalarna och var tidigare med i Dreams. Daniel å sin sida spelade tidigare med Elisa’s som 2016 tog en time-out.