Home | Nyheter | Anna slutar i Wizex

Anna slutar i Wizex

Anna Sköld slutar i Wizex. Här vid Guldklavengalan 2015. Foto: Kent Jonsson

Efter tolv år som sångerska i Wizex, har Anna Sköld meddelat att hon inte kommer att återvända som sångerska när bandets timeout är slut. Ett beslut som Anna hade tagit redan innan Wizex tog sin paus.
– Jag har länge känt att jag varit färdig och nöjd med att ligga ute på vägarna. 12 år med Wizex. I både med och motgång. Bland det roligaste jag gjort och med ett gäng superfina grabbar som blivit som en familj. Så blir det ju.

Hon lovar att hon inte kommer att lägga musiken på hyllan utan avvaktar och ser vad framtiden har i sitt sköte och hälsar också på sin Facebooksida till sin publik:

– Jag vill passa på att tacka alla fina Wizexvänner som under årens lopp dykt upp och förgyllt mina spelkvällar. Tack för allt stöd och för all glädje ni spridit. Ni har gjort mitt jobb till det bästa. Hoppas på ett återseende! Tack till mina grabbar i Wizex för 12 fantastiskt roliga år. Samtidigt som jag vet att det finns ett liv efter så känns det så otroligt sorgligt att skiljas från mitt älskade Wizex. Vi har varit med om så många fantastiskt roliga saker. Det tar jag med mig och lägger undan i hjärtat. Tack!