Home | Nyheter | Arne lämnar Hedins

Arne lämnar Hedins

Arne BakkenArne Bakken, sångare och frontfigur i Hedins, slutar i bandet. Den sista spelningen med Hedins gör han under Dansbandsveckan i Malung i sommar.

– Inget varar för evigt, allt har sin tid och även ett slut. Jag har bestämt mig att hoppa av turnélivet och dansbandslivet med mina goda vänner i Hedins Orkester. Jag har en son från ett tidigare äktenskap som skall flytta hem till mig på heltid och jag känner att det blir svårt att ständigt vara på turné och samtidigt vara en närvarande pappa, säger Arne Bakken själv.

– Vill tacka mina goa vänner i Hedins, alla arrangörer, kolleger och alla Ni underbara dansare som jag fått äran att träffa genom åren. Ersättare kommer Hedins presentera inom kort. Hoppas nu jag får en chans att träffa Er alla under den sista tiden med bandet, avslutar Arne.

Hedins har, precis som vi berättat om tidigare, bestämt sig för sluta turnera som dansband på det sätt som de gör idag. Efter Dansbandsveckan i Malung 2013 kommer Hedins omformas till en trio och endast spela på trivseldanser, PRO-danser, fester och liknande.