Home | Nyheter | Arvingarna blir trio i Melodifestivalen

Arvingarna blir trio i Melodifestivalen

Skärmdump från www.svt.se/melodifestivalen-expertbloggen

Arvingarna har haft samma medlemmar sedan starten 1989, det är Casper Janebrink, Kim Carlsson, Lasseman Larsson och Tommy Carlsson. Men när bandet nu tävlar i Melodifestivalen på lördag, står endast tre av de fyra på scenen. Det är Tommy som inte kommer vara med i delfinal 4 i Lidköping. SVT avslöjade ändringen igår. Till SVTs Expertbloggen berättar Casper bakgrunden till det hela:

– Han hade en resa inbokad och planerad sedan ett och ett halvt år tillbaka. Förväntningarna med barnen var så stora, och han kunde inte backa. Familjen går ju i första hand, förklarade Casper Janebrink allvarligt.

Resan går enligt Expertbloggen till Florida, och var en 40-års- och 50-årspresent till Tommy och hans hustru. SVT berättar också att Tommy är tillbaka i gruppen direkt efter hemkomst, och kommer synas i rutan med de andra ifall de går vidare i tävlingen.

Du har väl inte missat förra numret av FÅR JAG LOV? Stort hemma-hos-reportage hos Casper Janebrink, Mellovimmel och specialintervju med Arvingarna om låten de tävlar med, ”I do”. Numret (6-18) går att köpa online här (klicka).

Ur FÅR JAG LOV 6-2018.

Ur FÅR JAG LOV 6-2018.

Ur FÅR JAG LOV 6-2018.

Ur FÅR JAG LOV 6-2018.