Home | Nyheter | Arvingarna klara för Melodifestivalen 2019!

Arvingarna klara för Melodifestivalen 2019!

Under tisdagen har Melodifestivalen haft presskonferens på tv-huset i Stockholm. Hela startfältet i SVT Melodifestivalen 2019 presenteras och där avslöjades att Arvingarna är bland de tävlande. Låten heter ”I do” och är skriven av Nanne Grönvall, Thomas ”Plec” Johansson, Mikael Karlsson och Casper Janebrink. Arvingarna tävlar i deltävling 4 i Lidköping. 2019 blir dessutom året då dansbandet firar 30 år – Arvingarna startade 1989.

Bland låtskrivarna finns ett annat namn som är välkänt i dansbands-Sverige: Robert Norberg (bilden till höger), basist i Blender, är en av låtskrivarna till Dolly Style’s låt ”Habibi” som tävlar i deltävling 3 i Leksand. Robert har skrivit låten tillsammans med Jimmy Jansson och Palle Hammarlund.

Bland övriga tävlande i Melodifestivalen 2019 finns bland annat veteranerna Arja Saijonmaa, Ann-Louise Hanson och Jan Malmsjö, blandat med debutanter som 15-åriga Bishara och duon The Lovers of Valdaro, som vann platsen i Melodifestivalen genom att ta sig till final i P4 Nästa 2018.

I nästa nummer av FÅR JAG LOV blir det stor och exklusiv intervju med Arvingarna – på hemmaplan! Tidningen finns i butik 18 december.