Home | Nyheter | Arvingarna till Andra chansen

Arvingarna till Andra chansen

Arvingarna tävlar i Andra chansen 2 mars. Foto: SVT

På lördagskvällen tävlade Arvingarna i Melodifestivalens fjärde och sista delfinal. De framförde bidraget ”I do”, dock var bandet en man kort på scenen eftersom trummisen Tommy Carlsson inte kunde flytta sin inplanerade familjesemester i Florida.

Dansbandet från Göteborg gick trots manfallet vidare till Andra chansen, som avgörs i Nyköping nästa lördag (2 mars). Där får de återigen tävla med bidraget som är skrivet av Thomas ”Plec” Johansson, Mikael Karlsson, Nanne Grönvall och sångaren själv, Casper Janebrink. Och då är självklart även Tommy med på scenen.

I Andra chansen tävlar artisterna i dueller. Vinnarna i de fyra duellerna går vidare till finalen i Friends Arena (Solna, Stockholm) lördagen därpå (9 mars).

Arvingarna tävlar i duell 4, och ställs då mot Rebecka Karlsson. Enligt Aftonbladet säger Christer Björkman att mötet är väl genomtänkt.
– Vi tänkte att Rebecka var en skräll och får därför möta extremt rutinerade Arvingarna. Det blir spännande att se hur en nykomling kan stå sig mot ett band med så många år i ryggen, säger Björkman till Aftonbladet.

Övriga tävlande i Andra chansen är Lisa Ajax, Martin Stenmarck, Nano, Andreas Johnson, Anna Bergendahl och Vlad Reiser.

Får vi lov att lyckönska Arvingarna inför helgens batalj!

I FÅR JAG LOV 6-2018 hade vi ett stort exklusivt hemma-hos-reportage hos Casper Janebrink! Vill du köpa tidningen finns den att beställa här.

På FÅR JAG LOVs Instagram kunde vi under lördagen, inför delfinal 4, frossa i Arvingarna-nostalgi, då vi publicerade samtliga FJL-omslag med Arvingarna på. Det första från våren 1993, då de just slagit igenom med ”Eloise”. Följ FÅR JAG LOV på Instagram här.

Ur FÅR JAG LOV 6-2018.

 

Hemma hos Casper Janebrink. Ur FÅR JAG LOV 6-2018.