Home | Nyheter | Bhonus återförenas!

Bhonus återförenas!

Omslaget till Bhonus senaste singel.

Bhonus kommer att göra en återförening för en kväll, med alla medlemmar som var med på den sista spelningen i Brunnsparken 2012. När och var det blir, kommer du att kunna läsa i nästa nummer av FÅR JAG LOV som kommer i butikerna den 24 oktober. Tills dess kan ni njuta av Bhonus senaste studioalster som finns tillgängliga på Spotify.

Bhonus slutade som sagt att spela 2012, men har trots detta släppt en del ny musik under det här året. Allting började när medlemmarna åt en gemensam middag. Då väcktes idéerna om att göra något nytt tillsammans och de bestämde sig då för att de skulle spela in ett par låtar för att släppa på Spotify och Youtube. Den första låten blev ”Cathy’s clown”, en cover från 60-talet, som släpptes på Spotify den 12 maj i år.

Och i september släppte Bhonus två nya låtar på en och samma gång. Två originallåtar där keyboardisten och studioinnehavaren Tomas Edström har skrivit musiken. Ulf Georgsson har skrivit texten till ”Min radio” och till ”Inte ens din doft” är det Janett Jensen som författat sångtexten.

Du kan höra alla tre singlarna i vår Spotifylista med den senaste dansbandsmusiken.
Du hittar den här: https://open.spotify.com/user/farjaglov.se/playlist/2s29zs51QxHHFkWBlumxND