Home | Nyheter | ”Bjud upp” – ny dansbandsgala 2015

”Bjud upp” – ny dansbandsgala 2015

Bjud upp
Den 20-21 mars 2015 ser ett helt nytt evenemang dagens ljus på Tele2 Arena, dansbandsgalan ”Bjud upp”. Tillsammans med några av Sveriges mest populära dansband Lasse Stefanz, Elisa’s, Larz-Kristerz, Barbados med Magnus Carlsson och många fler), skapas en riktig folkfest med Nordens största dansgolv. Biljetterna till ”Bjud upp” släpps fredagen den 25 april.

– Dansbandsmusiken är riktigt stor i landet, vilket inte minst märks med de populära dansbandsgalorna i landet. Tack vare TV-program som Dansbandskampen och Let’s Dance har den vuxit sig ännu starkare. Vi ser detta som en av de hetaste trender na och med Tele2 Arena får vi nu möjlighet att ta dansmusiken till en ny nivå och skapa Nordens största dansgolv, säger Ninna Engberg, vd Stockholm Globe Arenas.

Fler band kommer att offentliggöras efter hand. Totalt kommer fem band att uppträda per dag/kväll. Dagtid kommer det även att arrangeras dansskola i Tele2 Arena.
– Jag är både imponerad och glad över den satsning på dans som nu görs i huvudstaden. Stockholmarna är annars inte bortskämda med dansmusik och med tanke på möjligheten att skapa ett stort evenemang blir detta också intressant för tillresta att få en fantastisk festweekend. Dessutom har arrangörerna lyckats få hit en spännande blandning av de absolut största banden, vilket inte gör saken sämre, säger Thomas Deutgen, konferencier för Bjud Upp, dansbandsexpert och tidigare juryordförande för SVTs Dansbandskampen.