Home | Nyheter | Blender byter keyboardist

Blender byter keyboardist

Keyboardistbyte i Blender

Foto: www.blender.se

Efter sju år som keyboardist i Blender, och tolv års turnérande totalt, har Rikard André nu tagit beslutet att lämna bandet och dansbandsscenen. I ett pressmeddelande säger han:
– Att jobba som heltidsmusiker är bland det roligaste som finns, men det har även sitt pris. Högtider, födelsedagar, bröllop, studenter, konserter m.m. inträffar oftast då man själv är ute och spelar och jag känner att jag under många år missat en stor del av detta tillsammans med min familj och mina vänner. I takt med att min syn försämras har jag även funderat en hel del på framtiden och hur viktigt det är för mig att få tillbringa så mycket tid som möjligt med nära och kära. Min tid i Blender ser jag som en av de roligaste perioder i mitt liv och mina bandkollegor är som min ”andra familj”. Jag känner mig stolt över att ha fått spela i ett av Sveriges absolut bästa dansband och träffat så många trevliga, duktiga kollegor och lärt känna så härliga människor och personligheter ute på spelningarna. Jag kommer självklart fortsätta med musiken och spela men kanske inte på heltid.

Ersättare blir Olle Tidblom. En 18-årig kille som liksom Rikard är bosatt i Lidköping och som nu går tredje året på Music and Production i Skara. Olle var tidigare medlem i bandet Statuz som lade ner tidigare i år. Han kommer att vara med i Blender från den 4 september och köra lite dubbelt ihop med Rikard för att få en mjukstart. Rikard kommer att göra sin sista spelning med Blender söndagen den 7 september på Skönsbergs Folkets Hus utanför Sundsvall.