Home | Nyheter | Canyons bjuder in till releaseparty

Canyons bjuder in till releaseparty

canyons_omslag_2016_450
På Valborgsmässoafton den 30 april bjuder Canyons in till releaseparty i samband med att bandet släpper sin nya skiva. Releasepartyt äger rum på Restaurang Metropol i Kristianstad där Canyons kommer att bjuda på smakprov från skivan Jag har en vacker dröm som kommer att säljas till specialpris under kvällen.

Canyons, som består av två tjejer och två killar, får nog anses som ett av de mest jämställda dansbanden i Sverige. Bandet består av sångerskan Jessica Hyvärinen, Lesley Brown som spelar keyboards och trumpet, trummisen Krister Wrambjer samt Thomas Andersson som spelar gitarr och saxofon och är kapellmästare i bandet.

jess1_200Den nya skivan är dessutom ett projekt till förmån för världens barn.
– Vi i Canyons känner oss berörda av allt som händer omkring i världen.  Alla barn som själva inte valt detta men som far illa. De blir drabbade och vi kände att vi vill göra skillnad, så vi skänker överskottet från skivan till Världens Barn, berättar sångerskan Jessica Hyvärinen (bilden till höger) för FÅR JAG LOV.

På titelspåret Jag har en vacker dröm är en barnkör från kommunala musiksolan i Kristianstad med och sjunger. Den barnkören kommer också att finnas med på releasefesten då de kommer att sjunga tillsammans med Canyons.

Att komma på releasefesten är gratis, däremot så behöver en föranmälan göras eftersom det finns ett begränsat antal platser. Om du vill komma, så skickar du e-post till anmalan@canyons.se.

För den som vill, finns det möjlighet att äta en god buffé på kvällen och Canyons har även ordnat med specialpris på närliggande hotell, för den som behöver övernattning efter releasefesten.