Home | Nyheter | Delar av Shake till Retromaran

Delar av Shake till Retromaran

peter-christine_shake

Peter och Christine under Shake’s 10-årsjubileum. Foto: Kent Jonsson

Peter Söderström och Christine Granholm (bilden), två av ursprungsmedlemmarna i numera nedlagda Shake, kommer att spela på Retromaran den 11 november. Retromaran arrangeras i Göransson Arena i Sandviken under helgen 11-12 november och kommer bland annat att bjuda på dansmusik från Boogart (som återuppstår för denna helg), Wahlströms och Perikles.

– Bandet som står på scenen på Retromaran är INTE Shake, utan en riktigt spännande fusion mellan Shakes båda originalröster/frontpersoner och bandet Voyage som är unika på det de gör, säger de båda själva i ett pressmeddelande.

– Det som utmärkte Shake var, förutom en otrolig energi, en unik förmåga att göra om låtar till ”Shake-låtar” och det är såklart till största delen dessa låtar vi ämnar spela på Retromaran. Vi kommer till Retromaran i egenskap av frontpersoner i ett fantastiskt band som ligger oss varmt om hjärtat. Det är självklart att vi vill fånga det sound och den attityd som vi hade när det begav sig. Vi kommer att ta med oss det bästa från den repertoar som publiken förknippar just oss med, och vi ser fram emot att få göra detta med Voyage och vår publik.

Arrangörerna av Retromaran hade en förhoppning om att få dit hela Shake, men de övriga medlemmarna i bandet hade tyvärr inte möjlighet att medverka.