Home | Nyheter | Donnez nya medlemmar – blir 5-mannaband!

Donnez nya medlemmar – blir 5-mannaband!

I januari slutar samtliga tre medlemmar i Donnez utom sångaren Donald Laitila (Calle Stifors, Andreas Olsson och Christoffer Olofsson). Calle och Andreas kommer att börja spela i Claes Lövgrens. Då passar det unga skånebandet Donnez på att gå upp till fem personer.

Donald Laitila, bandets sångare, säger till FÅR JAG LOV:
– Vi kommer att ta in en ny trummis som kommer avlasta min sång då jag i dagsläget sjunger 99%. En ung kille på 19 år som brinner för dansbandsmusiken och vill! Han heter Joel Andreasson och kommer från Ekeby i Skåne.

På gitarr och munspel stannar Donnez sommarvikarie Micke Strömqvist kvar.
– En fantastisk kille som bjuder på sig själv med både gitarren och munspelet som visade sig vara en riktig höjdare under sommarens turnéer då vi spelade som mest!

– På akustisk gitarr och saxofon/sång kommer en ung kille vid namn Simon Lindberg, 20 år. Saxofonen har många frågat efter ute på banorna och nu har vi chansen. En trevlig kille som kommer bidra med ett brett leende och ett gott musikaliskt kunnande.

– Sedan kommer Rickard Allerstedt att spela steelguitar och elkomp/sång. En kille på 29 år som jobbar som musiklärare idag men som kommer bidra med ett härligt sound med steelen.

Donald fortsätter:
– Vi kommer som enda dansband vad jag vet erbjuda steelguitar, dragspel, sax och munspel, vilket kommer kunna utveckla vårt sound. Vi kommer precis som innan hålla vår takt och låtval med mycket eget material. Samt fortsätta med vår spelglädje! Detta är världens bästa yrke fast det ibland tar emot. Jag har aldrig varit mer taggad och redo för att få detta band att låta ännu bättre tillsammans med mina nya bandmedlemmar!