Home | Nyheter | Elisa och Markus har gift sig

Elisa och Markus har gift sig

Magnus Frykén och Elisa Lindström gifte sig igår. Bild från en av sommarens allsångskvällar. Foto: Diana Thylin

Igår gifte sig Elisa Lindström och Markus Frykén som båda spelade i Elisa’s under drygt sex år. Gästerna på plats firade tillsammans med brudparet efter vigseln med middag och dans, så klart…
De nygifta träffades redan under skoltiden och bildade dansbandet Elisa’s 2009. 2010 vann de Dansbandskampen och framgångarna kom slag i slag fram till att bandet beslöt sig för att ta en paus på obestämd tid. Sista spelningen gjordes trettondagsafton 2016.

Sedan dess har Elisa framgångsrikt sysslat med en mängd olika saker. Under årets sommar har hon och Markus gjort en del jobb tillsammans, bland annat besökt en del allsångskvällar där Markus har ackompanjerat Elisa. Till hösten kan man se Elisa i SVT där hon är en av fyra tävlande i nya tv-serien ”Det stora racet”, och framåt vintern ger hon sig ut på julturnén Christmas Night med Magnus Carlsson, Tommy Nilsson och Sofia Källgren.

För FÅR JAG LOV avslöjar dessutom Elisa att planerna på att ge ut en julskiva håller på att ta form. Får vi lov att gratulera de nygifta tu!