Home | Nyheter | Elisa spelar Maria i Sound of Music

Elisa spelar Maria i Sound of Music

Elisa

Elisa Lindström

Nöjesteatern i Malmö kommer hösten 2017 sätta upp en av världens mest folkkära musikaler, The Sound of Music. Elisa Lindström, nybliven vinnare av Let’s Dance, är nu klar i rollen som Maria.

– Att få spela Maria i Sound Of Music har varit en drömroll för mig som nu blir verklighet. Jag är så glad och tacksam att Julius givit mig detta förtroende och jag ser verkligen fram emot att ge mig in i musikalens värld!, säger Elisa Lindström i ett pressmeddelande.

– Jag är glad över att Elisa är ”Maria” i vår uppsättning. Elisas sång och dans övertygar. Hennes karaktär är helt rätt. Hon kommer att axla Julie Andrews mantel, säger Julius Malmström, producent på Nöjesteatern.

I januari debuterade Elisa som programledare i TV4:s succéprogram “Tack för dansen”. Tillsammans med programledarkollegan Thomas Deutgen lockade hon miljonpublik till varje program. Nya program spelas in nu för sändning i höst.  Elisa har tidigare vunnit Körslaget, Dansbandskampen, tävlat i Melodifestivalen, tagit emot flera Guldklavar samt två Grammisar. Hennes eget dansband Elisa’s har sedan januari i år tagit timeout på obestämd tid.