Home | Nyheter | Elisas gör digital comeback i juni!

Elisas gör digital comeback i juni!

Elisas

Elisas skivomslag 2015.

2010 ställde Elisa Lindström och hennes klasskamrater upp i SVTs Dansbandskampen. De gick sista året på musikgymnasium och handplockades till tv-tävlingen där de vann. Därefter har de turnerat flitigt och släppt sex album samt mottagit flera priser. 2016 bestämde sig bandet för att ta en paus på obestämd tid och därefter har ju Elisa Lindström gjort mängder med andra saker, t ex turnerat i kyrkor, spelat musikal och tävlat i både Let´s Dance och nu senast Stjärnornas Stjärna. Men tanken på en comeback har alltid funnits där, berättar hon för FÅR JAG LOV.
– Det har inte riktigt varit läge förut men nu känns det rätt. Vi i bandet har hela tiden haft kontakt och faktiskt spelat ihop vid två tillfällen förut. Dels på mitt och Markus bröllop, dels nästan hela bandet i SVTs Gokväll, säger Elisa Lindström.
Lördag den 13 juni kl 20.00 är det dags för den livesända spelningen via sociala medier. Elisas gör konserten hemma i hennes och Markus lada på gården i Lugnås utanför Mariestad. De bjuder på hela två timmar musik, överraskningar och mycket interaktion med tittarna. Till det exklusiva eventet blir det entré.
– Det känns fantastiskt kul. Vi har genom åren fått flera förfrågningar om comeback men vi är inte turnésugna, däremot absolut spelsugna. Alla bor i trakten så det är lätt för oss att göra det här. Vi vill gärna sprida glädje i denna tid. Och visst ger det mersmak så jag stänger inte dörren för en comeback ”på riktigt”. Jag älskar ju dansband och att komma nära publiken, därför stänger jag inte dörrar, säger Elisa Lindström.
Förutom hon medverkar Markus Frykén, Robert Lund, Felix Rajamäki och Daniel Wallin.