Home | Nyheter | Elisa’s lyckade skivreleasefest!

Elisa’s lyckade skivreleasefest!

Elisa's firade sitt skivsläpp med att bjuda på gratisspelning i Mariestad.

Elisa’s firade sitt skivsläpp med att bjuda på gratisspelning i Mariestad. Foto: Kent Jonsson

I slutet av maj släppte Elisa’s sitt sjätte studioalbum ”Utekväll”. För att fira detta ordentligt bjöd bandet inte bara in folket till en gratis familjefest på Nya Jubileumsteatern vid Karlsholme Folkets Park i Mariestad. De bjöd även in tre andra dansband, alla med kvinnliga sångerskor, som fick chans att visa upp sig på samma sätt som Elisa’s fick göra under sin medverkan i Dansbandskampen.

De inbjudna banden var Foxie, MejDej samt nystartade Paige som mer eller mindre gjorde sin riktiga premiär på söndagen inför de 450 människor som letade sig till folkparken på söndagseftermiddagen.
– Vi spelade visserligen för en dansklubb i Götene för en tid sedan, men vi ser detta som vår riktiga premiärspelning, säger bandets gitarrist Andreas Nycander till FÅR JAG LOV.

Elisa's skrev autografer och fotograferades tillsammans med sina fans. Till vänster i bild Johan Gotthardsson som hjälpte bandet med att få till eventet.

Elisa’s skrev autografer och fotograferades tillsammans med sina fans. Till vänster i bild Johan Gotthardsson som tillsammans med bandet lyckades få till gratiseventet hjälpte även till med skivförsäljningen. Foto: Kent Jonsson

Eventet var tänkt att bli en riktig familjefest, så Elisa’s hade tillsammans med gode vännen Johan Gotthardsson ordnat med bland annat hoppborgar, en barndansbana, chokladhjul och gratis glass. Dessutom sålde bandet givetvis skivor, skrev autografer och ställde upp på att fotograferas tillsammans med sina fans.

Elisa Lindström, sångerska Elisa’s, var mer än nöjd med dagen:
– Vi är så glada över att det kom så mycket folk – i alla åldrar, som ville fira med oss. Tusen tack för all fin respons på nya skivan och all positiv energi ni gav oss under eftermiddagen!

Alla de deltagande sångerskorna sjunger tillsammans "Utekväll" från Elisa's nya skiva. Från vänster: Emma Käck (Paige), Ida Sundelius (Foxie), Elisa Lindström (Elisa's) och Josefin Dahlqvist (MejDej).

Alla de deltagande sångerskorna sjunger tillsammans ”Utekväll” från Elisa’s nya skiva. Från vänster: Emma Käck (Paige), Ida Sundelius (Foxie), Elisa Lindström (Elisa’s) och Josefin Dahlqvist (MejDej). Foto: Kent Jonsson

Alla de deltagande banden fick spela och visa upp sig för publiken som fanns på plats. När Elisa’s skulle spela den sista timmen klev alla sångerskorna upp på scenen och framförde tillsammans låten ”Utekväll” från det nyss släppta albumet. På skivan sjunger Elisa Lindström duett med Lotta Engberg men här delade alltså fyra sångerskor på sången.

– Tusen tack till de fantastiska banden Foxie, Mej Dej och Paige som ville vara med och spela tillsammans med oss. Tre riktigt bra band som vi tror mycket på och önskar all lycka! Det märktes att publiken gillade dem mycket, berättar Elisa Lindström.

– Vi har ju anordnat eventet själva men det finns en person som hjälpt oss så mycket med allt arbete – vår vän Johan Gotthardsson. Utan honom hade aldrig detta gått i lås! Vi vill rikta det största tacket till honom.

För fler bilder från releasefesten, besök FÅR JAG LOV på Facebook:
www.facebook.com/farjaglov