Home | Nyheter | En hel massa Lasse!

En hel massa Lasse!

Efter 50 år i musik- och nöjesbranschen har Lasse Holm hunnit med att vara tonårsidol, musikant, låtskrivare, musikproducent och programledare i TV. Allt startade som rocksångaren Larry Moon tillsammans med bandet The Moonlighters på 60-talet. Under 80-talet var han en av medlemmarna i gruppen Chips tillsammans med Kikki Danielsson och Elisabeth Andreassen.

Lasse var också en av medlemmarna i countrybandet Mats Rådberg och Rankarna. Men han har framförallt gjort sig känd som kompositör. Han har vunnit Melodifestivalen fem gånger och haft fem andraplatser i samma tävling. Enligt Stim har Lasse drygt sjuhundra låtar registrerade tills idag. Vi har sett honom som programledare i både SVT’s underhållningsprogram ”Diggiloo” och i TV4’s ”Sikta mot stjärnorna”.

I höst åker Lasse Holm ut med sin nyskrivna föreställning ”En Hel Massa Lasse” på jubileumsturné! Tillsammans med sångerskan Fridha Lundell och pianisten Michael Bäck blickar han tillbaka på sin karriär med hjälp av sin egen samling av bilder och videos i en proffsig videoproduktion. Lasse tar med oss på en personlig resa genom sina 50 år i musik- och nöjesbranschen. Vi får lyssna till kända låtar, anekdoter och lite till…

Den 9 oktober är det turnépremiär för föreställningen på Kulturhuset i Märsta.

Lasse fyller dessutom 70 år i höst!