Home | Nyheter | Exklusiv nyhet: Elisa’s och Patrik’s Combo i Allsång på Skansen!

Exklusiv nyhet: Elisa’s och Patrik’s Combo i Allsång på Skansen!

Idag avslöjade Måns Zelmerlöw exklusivt för tidningen FÅR JAG LOV att sommarens Allsång på Skansen bjuder på en hel del dansband! Vilka artister som medverkar i sommarens säsong av det populära allsångsprogrammet är egentligen hemligt fram till 9 juni. Men för FÅR JAG LOV berättade den nytillträdde programledaren om ett par av banden:

– Dansband är så folkligt det bara kan bli, jag gillar det verkligen! Och i sommar kommer både Elisa’s och Patrik’s Combo medverka som artister i Allsång på Skansen.

De båda banden blev kända för hela Sverige när de deltog i Dansbandskampen 2010. Ett program där Måns Zelmerlöw var gästmedlem i juryn 2009. Dessutom avslöjar Måns att alla dansglada har ännu mer att se fram emot i sommarens Allsång på Skansen:
– Utöver Elisa’s och Patrik’s Combo kommer dansbandsmusiken faktiskt bli ytterligare representerat i programmet, antyder Måns för tidningen FÅR JAG LOV.

Läs en längre intervju med Måns Zelmerlöw inför Allsångspremiären, i nästa nummer av FÅR JAG LOV. Där testar vi även hans dansbandskunskaper! FÅR JAG LOV 3/2011 kommer i butik 14 juni.