Home | Nyheter | FÅR JAG LOV avslöjar: Wizex f.d. sångerskor återförenas för exklusiv danskväll

FÅR JAG LOV avslöjar: Wizex f.d. sångerskor återförenas för exklusiv danskväll

sangerskorna

Under en danskväll i november sjunger både nuvarande sångerskan Anna Sköld, tvåa fr v, och tidigare vokalisterna Paula Pennsäter, Lena Paulsson och Kikki Danielsson i Wizex. Foto: Thomas Deutgen

Igår, lördag, sändes sista avsnittet av tittarsuccén Tack för dansen i TV4. Programmets tittarsiffror har tidigare legat i topp på lördagskvällarna och finalavsnittet med Wizex har alla anledningar att också hamna där. Temat för årets tv-program har varit återföreningar och i lördagens Tack för dansen gästades Wizex av Kikki Danielsson, Paula Pennsäter (numera Dustler) och Lena Pålsson. Tre sångerskor som ihop med bandet skapade över 30 år av publikframgångar.

FÅR JAG LOV kan nu avslöja att på allhelgonafredagen i november återförenas nuvarande Wizex och de tre nämnda sångerskorna på Folkets Park Granada i Lönsboda i Osby – för övrigt Wizex vagga. Aldrig förr har de tre tidigare sångerskorna uppträtt tillsammans, men nu får publiken en exklusiv möjlighet.

Kikki Danielsson, som sjöng i bandet 1973-82, uppträder under middagen med sina största Wizexhits (kryddat med en och annan schlagerklassiker). Därefter bjuder Wizex upp till dans med Lena Pålsson och Paula Pennsäter samt givetvis nuvarande sångerskan Anna Sköld.

– Det här är fantastiskt roligt och helt unikt. Att samla sångerskorna var inget problem, alla kändes verkligen på. Jag hoppas på en fullsatt Folkets park i november, säger Thomas Deutgen som arrangerar danskvällen i Lönsboda.

Biljettförsäljningen startar på tisdag.