Home | Nyheter | Fullsatt på Parkenmaran!

Fullsatt på Parkenmaran!

Parkenmaran 2014

Under den gångna helgen arrangerades för femte året Parkenmaran i Gävle och arrangören Leif Wibron kan bara sammanfatta det med ett enda ord: Succé!

För första gången någonsin under en dansmara var de 1200 biljetterna till lördagkvällen slutsålda redan vid lunchtid samma dag. Omkring 75 personer köade ändå utanför entrén uppemot 3,5 timmar, för att eventuellt kunna komma in om inte alla med förköpta biljetter skulle komma.

Både fredagen och lördagen (med två dansgolv) hade omkring 1200 besökare varje kväll. På söndagen (då endast ett dansgolv var öppet) kom 907 personer! Och den geografiska spridningen på gästerna var stor. Från Ystad i söder till Kiruna i norr. Dessutom fanns en hel del norska dansare på plats.

Arrangör Leif Wibron hälsar till FÅR JAG LOV:s läsare och besökare:
– Ett STORT tack till världens bästa publik som var på Parkenmaran i helgen. Det var den bästa publikresponsen någonsin och det har aldrig varit så bra stämning. Både personal och band är så nöjda och sammanfattar helgen med ”Den bästa maran någonsin”. Ni som inte var här, måste komma hit!

För att se en massa bilder från helgen, besök oss på Facebook: www.facebook.com/farjaglov