Home | Nyheter | Gratisdans till Blender ikväll

Gratisdans till Blender ikväll

När Blender vann guldklaven för ”Årets dansband” sommaren 2016 utlovade de att genomföra en gratisdans som tack till sin publik för att de röstat fram dem som vinnare. Och idag är det dags! På en tillfällig dansbana blir det dans i Slottsparken i Vadstena, alldeles intill Vättern. Tony Irving finns på plats och klockan 16.30 drar han igång med danskurs i en och en halv timme fram till 18.00. Det blir foxtrot, bugg och swing – även detta helt gratis! Klockan 18.00 börjar dansen som sedan pågår 22.00.

När Guldklavennomineringarna presenterades i söndags visade det sig att Blender är nominerade även i år. Dels en nominering till sångerskan Maria Persson (i kategorin ”Årets sångerska”) och dels till låten ”Han gör himlen blå” (av Lars ”Lunkan” Lundgren) i ”Årets låt”.

Just idag släpps en helt ny singel med Blender på Spotify. Bandet har gjort en stämningsfull cover på den fina låten ”I den stora sorgens famn”, skriven av Ted och Kenneth Gärdestad. Och bara för några dagar sedan släpptes en annan singellåt, då tillsammans med kollegorna i Casanovas (även de från Vadstena). ”Tänk om du visste” heter låten, skriven av Anna Engh och Thomas Berglund, där Maria sjunger duett tillsammans med Casanovas sångare Henrik Sethsson.

Hör båda låtarna i vår Spotifylista som hela tiden uppdateras med de senaste dansbandslåtarna! Klicka här!