Home | Nyheter | Häng med på party med Titanix

Häng med på party med Titanix

Under det senaste året har Titanix släppt tre singlar, vilka alla blivit riktigt populära på Spotify. Nu är det dags för singel nummer fyra från det kommande albumet som dyker upp senare i år. Valet föll denna gång på Uffe Neidemars klassiker ”Häng med på party” från 70-talets glada dagar, som bandet nu gjort en upphottad och fräsch buggversion av.

– Strategin från bandet är att jobba upp intresset för ett album med ett antal starka singlar, vilket vi lyckats riktigt bra med, säger kapellmästaren och gitarristen Stefan Rolf. Vi satt och funderade på vilken låt som skulle passa oss och vårt sound. ”Häng med på party” har verkligen energi och är en riktig partyklassiker som gör alla på gott humör, så valet var ganska enkelt.

Sättet att jobba på är lite nytt för Titanix. Bandet satte upp en planering på nio månader och att under tiden bygga upp intresset med ett antal singlar som folk ska känna igen när väl plattan släpps.
– Det har vi verkligen lyckats med, säger Stefan. Folk kan verkligen de nya låtarna ute på danserna och det är superkul.

Den 23 mars släpps låten på Spotify.