Home | Nyheter | Holidays och Mickeys jubileumsfirar

Holidays och Mickeys jubileumsfirar

Holidays firar sitt 20-årsjubileum i september.

Både Holidays från Värmland och Mickeys från Jämtland har jubileumsår i år. Holidays har spelat i 20 år och Mickeys firar 30 år. Båda banden vill fira detta tillsammans med sina vänner och fans.

Holidays arrangerar sin jubileumskväll i Svanskogs Folkets Hus i Svaneholm den 28 september. Det blir mat och dryck och givetvis dansmusik. Bandet släpper den 18 juli dessutom ett nytt album i samband med Dansbandsveckan i Malung. ”Så speglas kärleken” heter albumet som innehåller både nyskrivna och covers.

Mickeys firar ombord på M/S Birka Stockholm i slutet av augusti. Det hela bygger på en dubbelkryss (29-31 augusti) där det blir invigning på torsdagen med bubbel och därefter dans till Mickeys. Fredagen inleds sedan med frukost och därefter diverse aktiviteter ombord. Fredag kväll har man gemensam middag och därefter utlovas partaj…. Hela jubileet kommer att ledas av Thomas Deutgen.

Tilläggas kan även att både Arvingarna och Casanovas firar 30-årsjubileum i år, Titanix fyller 40 år och Streaplers firar i år 60 år som band!