Home | Nyheter | Johan ersätter Linus i Martinez

Johan ersätter Linus i Martinez

Johan Källbjer, Martinez

Den 6 mars är det dags för Martinez nya keyboardspelare att göra sin premiär med bandet. Som FÅR JAG LOV tidigare har berättat så slutar Linus Karlsson i bandet för att istället spela med Per-Håkans. Idag presenterar Martinez sin nya keyboardist, vilken blir Johan Källbjer, 34 år från Umeå.

Musikintresset har han med sig sedan födseln och har alltid haft dragningen att spela och stå på scenen. Detta har resulterat i alla möjliga framträdanden genom åren. Efter gymnasiet hittade han Mellansels Folkhögskola utanför Örnsköldsvik. Där drog hans musikintresse igång på allvar. Några år senare startade Johan det populära coverbandet Finn 5 Fel. Där medverkade han till 2009.

Fram till idag har han hunnit med att kompa flera artister och spelat i flera olika konstellationer. Inriktningarna har varit en stor blandning av genrer, såsom gospel, soul, rock, hårdrock och country. Nu har Johan alltså även hittat till dansbandsscenen och blir den nya keyboardisten i Martinez. Den 6 mars gör han sin premiär på Folkets Hus Äpplet i hemstaden Umeå.