Home | Nyheter | Jörgen går till Expanders – Ola ny i Jannez

Jörgen går till Expanders – Ola ny i Jannez

Jörgen Sandström (t v) slutar i Jannez och går till Expanders. Ola Jonsson (t h) ersätter Jörgen i Jannez. Foto: Maria Fäldt/pressbild (Jörgen), pressbild (Ola)

Redan i oktober stod det klart att Expanders basist Nils Andersson ska sluta i och med Expanders 30-årsjubileum i slutet av januari 2017. Nu är det klart att ny basist i Expanders blir Jörgen Sandström som idag spelar i Jannez, 28 januari blir hans premiär i bandet.

– Det har varit år med fina minnen och härliga upplevelser, men jag känner nu att det är dags att börja ett nytt kapitel och en ny resa, säger Jörgen Sandström. Expanders är goda kollegor sedan många år och jag har alltid haft ett gott öga till dem. Jag är jätteglad att jag fått tjänsten.

För första gången i Jannez historia blir det en icke jämtlänning som blir medlem i bandet. Det är Ola Jonsson, tidigare i Kindbergs, som efter ett knappt år borta från dansbandsscenen kliver upp på den igen den 20 januari.

– Jag är laddad till tänderna. Jag känner mig väldigt sugen att börja igen och dra på mig mina röda lackskor, säger Ola Jonsson.