Home | Nyheter | Kikki och Mikkey Dee designade gräsklippare för Musikhjälpen!

Kikki och Mikkey Dee designade gräsklippare för Musikhjälpen!


På måndag den 9 december börjar årets upplaga av Musikhjälpen. En decembervecka om året sänder Sveriges Radio P3 och SVT Play dygnet runt för att tillsammans med Radiohjälpen lyfta fram en undangömd humanitär katastrof, i år är det viktiga temat ”Sex är inget vapen”. Musikhjälpen har under flera år engagerat Sveriges befolkning att på olika sätt samla in pengar till förmån för de som har det svårt runt om i världen, så även detta år.

För några månader sedan blev Kikki Danielsson och hårdrockstrummisen Mikkey Dee tillfrågade att göra något så oväntat som att specialdesigna varsin gräsklippare. Detta för att sedan auktionera ut dem i samband med Musikhjälpen.
– Jag fick frågan om jag ville designa en gräsklippare enligt eget tycke och smak. Självklart ville jag det! Både ärofyllt och kul! Jag blev ännu gladare när jag fick veta att den skulle auktioneras ut till förmån för Musikhjälpen!, säger Kikki Danielsson.

Nu är det dags för dessa unika gräsklippare att hitta sina slutgiltiga hem där de kan trivas. Auktionerna finns nu ute på Musikhjälpens Tradera-sida och avslutas 15 december.

För att komma till auktionen för Kikkis specialdesignade gräsklippare – klicka här!
För att komma till auktionen för Mikkey Dees specialdesignade gräsklippare – klicka här!