Home | Nyheter | Kjelle blir BlackJacks nye sångare

Kjelle blir BlackJacks nye sångare

blackjack_1000px_72dpi_160928_12331

BlackJack med nye sångaren Kjelle Danielsson i mitten. Fr v Peder Matz, Mikael Östlin, Kjelle Danielsson, Ove Olsson, Morgan Östlin. Foto: Kristofer Lönnå/Pressbild

I augusti meddelade dansbandet BlackJack att sångaren Tony Ljungström slutat i bandet. Vikarierande sångare sedan dess har varit Peter Rudenborg, men nu står det klart vem som tar över sångmikrofonen i bandet permanent. Det blir jämtlänningen Kjelle Danielsson, som tidigare varit sångare i Jannez.

– Kjelle är en perfekt ersättare till Tony, säger Peder Matz i BlackJack i ett pressmeddelande. Rent röstmässigt ligger Tony och Kjelle ganska lika varandra och dessutom får vi en perfekt frontman som dessutom redan är välkänd och populär i dansbandsvärlden efter sina år i Jannez. Det är otroligt inspirerande och kul att han sa ja när vi frågade, fortsätter Peder.

Premiär för Kjelle i BlackJack blir på Casino Cosmopol i Sundsvall fredagen 7 oktober. BlackJack planerar att släppa ett nytt album våren 2017 och släpper redan i höst en digital singel med sin nye sångare.

Läs mer i nästa nummer av FÅR JAG LOV – i butik 25 oktober och hos prenumeranterna flera dagar innan.