Home | Nyheter | Klassiska jullåtar i nyinspelning

Klassiska jullåtar i nyinspelning


Mona Gustafson fick chansen att spela in en julsingel med de studiomusiker som medverkar på hennes senaste skiva ”Den bästa tiden i mitt liv”, inspelad i Nashville. Hon valde sin absoluta julfavorit ”Bella Notte” och på inspelningen medverkar bl a Joe Caverlee med snygga fiolfills. Joe har turnerat tillsammans med countrystjärnor som Tracy Lawrence, Bellamy Brothers, Billy Ray Cyrus och Sammy Kershaw. Mike Johnson, som är Nashvilles hetaste steelgitarrist, åstadkommer det snygga solot i låten. Resultatet blev en snygg soft och countryversion av en riktigt klassisk jullåt.

Peter Malmström har släppt en välproducerad julsingel som är en cover på Vikingarnas jullåt ”Julen är här igen”. Peter är brevbäraren från Nyköping som älskar dansband och som för några år sedan spelade in helt helt abum med sina favoritlåtar.

Till sist kan vi nämna Bjarne Lundqvist, tidigare trummis i både Flamingokvintetten och Streaplers, och nu en av musikanterna i The Mule Skinner Band. Bjarne har givit ut en egen version av Nat King Cole’s klassiska jullåt från 1961, ”Christmas song”.

Du hittar alla dessa låtar i vår Spotifylista med julmusik: https://open.spotify.com/user/farjaglov.se/playlist/09LNsRzc8YEvi5gdkporQg