Home | Nyheter | Konserthus, jubileum och bröllop för Callinaz

Konserthus, jubileum och bröllop för Callinaz

Den 28-30 augusti är det premiärhelg för Malmö Lives konserthus. Det blir en fullmatad musikhelg med omkring 30 programpunkter. En del kostar, men det finns också ett gäng programpunkter utan entréavgift. Det blir ett brett program som visar att Malmö Live Konserthus ska vara en plats för alla musikinriktningar och en mötesplats för alla.

Dansbandet Callinaz är en av programpunkterna och de kommer att finnas på plats på Trädäcket fredagen den 28 augusti kl. 19:00. Klockan 18.00 går det också att prova på bugg. Allt detta med fri entré!

I slutet av september släpper Callinaz sin skiva ”Lite som du vill” och de firar då dessutom fem år som band. För det var för fem år sedan bandet för första gången stod på scenen tillsammans på Granbacken i Löberöd.

Lördagen den 19 september bjuder Callinaz in till fest och dans på just Granbacken. Det kommer där bland annat att serveras tacobuffé. Som grädde på moset blir det dessutom nonstopdans då Catch delar scen med Callinaz. Nya skivan kommer givetvis att finnas till försäljning under hela kvällen och för alla gäster som bokar tacobuffé får man köpa den till rabatterat pris.

Foto: Kent Jonsson

Anders Tegnér och Carolina Skaarup Olsson (numera Tegnér) vid Guldklavengalan 2014. Foto: Kent Jonsson

För att nämna ytterligare en nyhet angående Callinaz, kan vi berätta att bandets sångerska Carolina igår lördag gifte sig med sin Anders Tegnér (Larz-Kristerz) i Älvdalens kyrka. Och därmed heter hon nu Carolina Skaarup Tegnér. Grattis säger vi på FÅR JAG LOV till dem båda!