Home | Nyheter | Larz-Kristerz instiftar Den Svenska Pilsnerdagen

Larz-Kristerz instiftar Den Svenska Pilsnerdagen

Larz-Kristerz tränar inför Den Svenska Pilsnerdagen.

Idag, 18 maj, släpps Larz-Kristerz singel ”En pilsner i juni” från kommande albumet ”Det går bra nu”. I samband med detta lanserar de även Den Svenska Pilsnerdagen, 8 juni. Dagen har enligt dem själva kommit till ”för att uppmärksamma något som ofta tas för givet – den magiska känslan av den första klunken av en pilsner i juni, vilket för många är ett oförglömligt ögonblick”.

– För att få en perfekt Pilsnerdag måste man vara förberedd, både fysiskt och mentalt, säger Larz-Kristerz, som därför tagit fram ”en serie instruktionsvideor med enkla övningar som alla kan utföra i hemmet. Från ‘Den lutande plankan’ och ‘Solar-hälsning med spread’ som stärker bål och ländrygg inför barhäng, till mindfulness och relax med ‘Sovande Hunden’ hjälper de dig att toppa formen och maximera dagen när den kommer.”

Klicka HÄR för att se den första av filmerna!

I sommarnumret av FÅR JAG LOV träffar du Larz-Kristerz som grillar och öppnar sommarens första pilsner. I butik 19 juni. (Bandet förtydligar att det går precis lika bra med alkoholfri pilsner både på Den Svenska Pilsnerdagen och alla andra dagar.)