Home | Nyheter | Lasse Stefanz blir första dansbandet på Rival!

Lasse Stefanz blir första dansbandet på Rival!


Lasse Stefanz kommer – som första dansband någonsin – till Rival i Stockholm med sin bejublade och utsålda konsertföreställning ”De första ljuva åren”. Bandet bjuder på alla sina stora hits, en och annan musikalisk överraskning samt mängder av nostalgi. Allt inramat av bilder, filmklipp och minnen förmedlat på scenen av dansbandsexperten Thomas Deutgen, som även intervjuar bandets förgrundsfigurer Olle Jönsson och Christer Ericsson på scenen.

– Det känns både spännande och hedrande att få komma till Stockholm med vår föreställning. Ute i landet har den sålt väldigt bra, men det är alltid nervöst med huvudstaden. Nu har vi blivit kult och många vill inte dansa till oss utan lyssna på musiken och texterna, då blir konserten ett lysande tillfälle. Rival är en fantastisk lokal och vi hoppas självklart att den fylls av både fans och nyfikna, säger Olle Jönsson.

Föreställningen är den 9 januari 2020 och biljetter släpptes via Ticketmaster idag tisdag: https://www.ticketmaster.se/event/lasse-stefanz-de-forsta-ljuva-aren-biljetter/556635