Home | Nyheter | Lillan slutar i Martinez – Angelica börjar

Lillan slutar i Martinez – Angelica börjar

Louella ”Lillan” Vestman, sångerska i Martinez, väljer att i juli sluta i bandet, eftersom turnerandet blivit alltför slitsamt för kropp och själ, speciellt för hennes rygg som varit besvärlig sedan en olycka långt tillbaka i tiden. Lillan har turnerat med Martinez i sex år.
– Vi är glada och stolta att ha fått uppleva så mycket spännande och roliga saker tillsammans, och önskar Lillan all lycka i framtiden, säger Danne Strandberg, Martinez kapellmästare.

Både Lillan och Martinez är otroligt nöjda med valet av ny sångerska.

Det blir 32-åriga Angelica Jonsson som tidigare sjungit i Strixz, som tar över mikrofonen. Martinez har haft ögonen på henne under många år, så trots att Martinez fick över 40 kvalificerade ansökningar till jobbet som sångerska, så föll valet på Angelica – som inte ens visste att Martinez sökte ny sångerska förrän bandet ringde upp henne.
– Jag blev alldeles överrumplad, men väldigt glad, när Danne ringde. Det är en ”once in a lifetime”-grej, och bara att haka på, säger Angelica själv. Jag går på tårna och ser enormt mycket fram emot att få möta publiken.

Tommy Bengtsson, Martinez rutinerade gitarrist och sångare, beskriver Angelicas röst som varm med lite countrykärna i botten:
– Hon kommer passa perfekt i vårat nya koncept. Angelica har också en fantastiskt fin utstrålning från scenen och älskar att ha nära kontakt med sin publik.

Lillan och Angelica kommer under en övergångsperiod i juli göra en del spelningar båda två tillsammans med Martinez.

Angelica Jonsson ersätts i sin tur av Helena Bruhn som nu tar över sångmikrofonen i Strixz.