Home | Nyheter | Linn är ny i Mannerz

Linn är ny i Mannerz

Foto: Binniam Eskender

FÅR JAG LOV kan nu avslöja att sångerskan Linn Gustafsson från Karlstad blir ny medlem i unga kometbandet Mannerz.
– Vi är otroligt glada över att Linn börjar med oss. Förutom att hon är en väldigt rutinerad sångerska och artist, så har hon tävlingsdansat precis som jag, säger Jens Hagman i Mannerz.

Linn är en välmeriterad tjej, med ett CV fyllt med musikaliska meriter. Hon har exempelvis gått en treårig artistutbildning på Performing Arts School och dessförinnan gått på Folkuniversitetets gymnasium Musikal. Men hon har också tävlingsdansat i Rock’n’roll mellan 1999-2006 och har bland annat en 2:a plats i SM och en 1:a plats i DM. Hennes sista tävling var i VM i Schweiz 2006, men hon har även fortsatt att dansa och bugga socialt, för nöjes skull.

– Jag älskar livemusik och vet hur kul det är att dansa. Så när jag såg att Mannerz sökte en glad och trevlig sångerska, som det stod i annonsen, så tänkte jag att det kunde passa in på mig, säger Linn med ett skratt.

Linn gör sitt första jobb med Mannerz näst sista lördagen i april. Johanna Lewin, som sjunger fram till dess, har valt att sluta för att mer fokusera på sina studier till husdjursagronom.

Läs mer i nästa nummer av FÅR JAG LOV. I butik 19 april.