Home | Nyheter | Lukas fick möta sina idoler i Martinez

Lukas fick möta sina idoler i Martinez

Lukas (sittande i glasögon) har tillbringat ett dygn tillsammans med sin familj och Martinez ombord på M/S Viking Cinderella. Foto: Privat

Trettonåriga Lukas från Göteborg har under ett dygn fått följa med sina idoler i Martinez. Min Stora Dag är en organisation som förverkligar drömmar för barn och unga med svåra sjukdomar och diagnoser, och tack vare dem fick Lukas sin egen önskan uppfylld. Hans dröm var att under ett dygn få träffa Martinez ombord på M/S Viking Cinderella.

Danne Strandberg, kapellmästare och trummis i Martinez, berättar för FÅR JAG LOV:
– Lukas var med oss hela dygnet. Vi käkade buffé ihop, gjorde besök hos befälhavaren uppe på kommandobryggan, tittade på helikopterplattan och gav varandra presenter.

– Viking Line hade verkligen ordnat det här jättefint tillsammans med Min Stora Dag. Det blev en riktigt stor dag även för oss, fortsätter han.

Lukas mamma är dansare och berättade ombord att Lukas fick både dansen och musiken med modersmjölken. Han låg i hennes mage när hon var ute och dansade. Under kvällen på båten var Lukas var med och både lyssnade och dansade.

Martinez är Lukas stora idoler och i augusti är det redan bestämt att de ska träffas igen. Då spelar Martinez på Liseberg och Danne Strandberg har då blivit lovad tårta eftersom han fyller år samma dag. Då ska Lukas även få hälsa på i turnébussen för att se hur den ser ut inuti.

– Vi är oerhört stolta och glada över att ha fått vara med om det här. Dels för vår egen del, men framförallt för att vi kunde uppfylla Lukas önskan. Han är en riktigt härlig kille, avslutar Danne.