Home | Nyheter | “Måns får passa sig för gubben!”

“Måns får passa sig för gubben!”

hasse_8324-sm-550

Hasse Andersson i Stockholms Stadshus. Foto: Lina Haskel

Hasse Andersson tog sig vidare till Melodifestivalens final från Andra Chansen i lördags. Nu ligger Guld och gröna skogar i toppen vad gäller digitala nedladdningar av musik på Spotify. FÅR JAG LOV fick igår kväll en pratstund med finalens Grand Ol’ Man på Melodifestivalens välkomstfest i Stockholms Stadshus.

Hur tror du det går på lördag?
– Jag hoppas ju det ska gå bra! Trots att jag inte är en utpräglad tävlingsmänniska så vill jag ju inte komma sist! Får jag förtroendet så åker jag gärna till Österrike, det gör jag, men jag tror kanske att det blir någon lite yngre som får chansen, till exempel Måns. Måns är ju jävligt duktig, jag skulle gärna vinka av honom om han åker till Österrike. Men han får passa sig, för gubben är och nosar han i nacken hela tiden! Jajemänsan!

Många drar paralleller mellan dig och danska Bröderna Olsen som vann Eurovision Song Contest 2000 med Fly on the wings of love/Smuk som et stjerneskud …
– Ja, de gick ju hem så det small om det, så man ska aldrig säga aldrig. De har till och med skrivit om mig i tyska tidningar och nyss pratade jag med någon engelsk radiokanal. Så det har ju spritt sig ut i Europa att någon gammal gubbe håller på i Sverige och ligger högt på Spotifylistorna. Så det är himla kul och jag njuter i fulla drag!

Text: Lina Haskel