Home | Nyheter | Martinez med ny keyboardist och ny singel

Martinez med ny keyboardist och ny singel

Jonas Nordqvist gjorde på nyårsafton sin sista spelning med Martinez. Ny keyboardist i bandet blir istället Daniel Ingemarsson Wiik. Daniel härstammar från Sundsvall men bor numera i Umeå. Han har faktiskt redan tjuvstartat och varit med under fyra spelningar, men gör sin officiella premiär i Kalix på trettondagsafton den 5 januari.

Samma dag släpper Martinez en helt ny singel, som är ett smakprov från det kommande albumet. Singeln heter ”Klockan börjar ticka” och är skriven av Henrik Sethsson som även har producerat det hela.
– Vi har jobbat med Henrik tidigare, senast när vi släppte albumet “Söndag 06.55”, berättar Danne Strandberg i Martinez för FÅR JAG LOV.
– Vi ser framemot att återigen få jobba med honom. Han är en duktig låtskrivare och producent och kreativ i sin musikalitet!

Martinez jobbar för fullt med det kommande albumet som även denna gång kommer att innehålla några musikaliska pärlor i form av covers som de sätter sin egen prägel på för att det ska låta ”Martinez”. Tillsammans med dessa covers kommer ett antal nyskrivna originallåtar att finnas med. Allt producerat av Henrik Sethsson.

Singeln släpps på Spotify på fredag den 5 januari och albumet kommer i maj.