Home | Nyheter | Matz lämnar Zlips

Matz lämnar Zlips

Matz Morén började som gitarrist i Zlips i januari i år. På grund av personliga skäl kommer han nu att sluta i bandet. Han kommer vara med under oktober ut och gör sin sista spelning den 26 oktober i Skelleftehamn. På Zlips Facebook-sida kan man även kan läsa hans personliga brev till publiken:

Många drömmar har man haft i livet och en utav dem är att få spela dansmusik på heltid och att åka på turné runt om i hela Sverige. Men till slut så kommer dagen man inte trodde skulle komma och någonting förändras i livet på bara en kort sekund. Det finns mycket i livet som jag känner att man skulle vilja hinna med o göra innan det är försent. Med en tår i hjärta o själ så slutar här min resa med Zlips. Jag slutar pga personliga skäl.

Det har varit med rent nöje att fått spela med ett utav Sveriges största modern dansband. Jag känner att jag både utvecklats som person och som musiker.

Vill tacka alla i Zlips för den tid som varit, alla roliga turnéer samt alla galna skratt o upptåg som vi haft under den tid som jag varit med.
Vill även tacka alla er dansare o arrangörer runt om i landet som jag fått lära känna, ni är helt fantastiska. Kommer att sakna er ska ni veta.

Kanske vi ses på dansbanorna framöver, vem vet!

Pussar och Kramar
Matz Mazze Morén