Home | Nyheter | Medlemsbyten i dansbanden

Medlemsbyten i dansbanden

Tomas Ericsson är ny basist i Foxie. Här tillsammans med sångerskan Ida Sundelius.

Tomas Ericsson är ny basist i Foxie. Här tillsammans med sångerskan Ida Sundelius.

• Tomas Ericsson (bilden) är ny medlem i Foxie. Han började spela i tonåren och har genom åren medverkat i olika konstellationer, bl a med folkkära artister såsom Tommy Nilsson, Jim Jidhed, Jan Johansen och Magnus Bäcklund. Förutom jobbet som krögare i det lilla samhället Fegen kommer han nu att börja spela bas med Foxie.

Gitarristen Robert Juth är tillbaka i Jenny Saléns. Det var för ungefär ett år sedan han meddelade att han skulle lämna bandet, som han då hade varit medlem i i åtta år. Nu är han tillbaka sedan den 1 mars då han gjorde sin nypremiär med bandet i Hallunda.

• Hannes Qvarnström tar över som keyboardist i Excess efter Mårten Nordström som slutat. Den 18 mars gör spelar Excess i Mörrum och då gör Hannes sin premiär.

• Fredrik Lönnqvist är trummis i Tommys. Han har varit med i orkestern sedan 2011 men har nu meddelat att han kommer att sluta i bandet. Sin sista spelning gör han den 21 maj.

Dansbandet Ljap’s från Dalsland har en ny gitarrist i form av Emanuel Karlsson. Han gör sin premiär med bandet i april. Emanuel ersätter bandet tidigare gitarrist Ingvar Jansson.

 Ninnas från Trelleborg har en ny medlem i bandet. Det är Ivan Tcvekov som kompletterar sångerskan och kapellmästaren Ninna Lindgren och hennes killar genom att spela keyboards.