Home | Nyheter | Medlemsbyten i flera band

Medlemsbyten i flera band

kjell_malmborgEfter 22 år har sångaren och gitarristen Kjell Malmborg (bilden) beslutat sig för att pensionera sig från Bengt Hennings. Den 21 augusti, på Stommens Loge i Magra, gör Kjell sin sista spelning med orkestern. Förutom sin medverkan i Bengt Hennings har Kjell även varit med i Chiquita, Tommy Elfs, Beles, Five Teddys och Säwes.

Bengt Hennings söker nu efter en ny sångare och de tar tacksamt emot tips och intresseanmälan på peter@pamalaproduktion.se.

Basisten i Dolbyz, Jörgen Johansson, har med anledning av studier samt ordinarie arbete valt att sluta i orkestern. Som ersättare till honom kommer istället Joakim Salomonsson. Den 11 augusti på Höörs marknad gör Joakim sin första spelning med Dolbyz.

Även basisten i Per-Håkans, Pierre Nilsson, väljer att lämna turnélivet av personliga skäl. Han gör sitt sista jobb med bandet den 27 augusti.
– Tiden i Per-Håkans har varit den bästa tiden i mitt liv! Att få jobba med sådana proffs till musiker är inte vilken chans som helst man får! Detta gänget är något jag kommer sakna oerhört men vi kommer fortsätta ha kontakt i framtiden! Vi är trots allt en familj!, säger Pierre Nilsson.
Vem som ersätter Pierre Nilsson är i skrivande stund oklart.