Home | Nyheter | Mona G lägger ner sin orkester

Mona G lägger ner sin orkester

Mona G’s orkester har kommit fram till sista refrängen. Efter en hel del funderingar har man beslutat att lägga ner bandet. Anledningen är att de inte anser sig ha den tid och möjlighet att lägga ner på det jobb som behövs för att ”vara med i matchen”.

-Inget lätt beslut, men då ingen av oss gillar att göra saker till hälften, tycker vi det är bättre att sluta med ”flaggan i topp”, säger de.

Bandmedlemmarna Mattias Johansson, Anders Björk och Anders Elisson jobbar heltid med andra arbeten och det är näst intill omöjligt att förena detta med att driva ett dansband och ”slåss” med de som spelar på heltid.

Bandet spelar fram till och med januari nästa år. Då gör de sina sista spelningar i Danshallen i Belganet den 16/1 och i Forshaga Folkets Hus den 17/1.

Anders Elison och Mattias Johansson fortsätter med sitt gammeldansband Dur-X och Anders Björck kör vidare med sitt band Rent Drag. Mona Gustafson själv,kommer att som innan sjunga på allsångskvällar, olika föreningsmöten samt på äldreboenden. Naturligtvis tänker hon även fortsätta med att skriva dansbandslåtar.