Home | Nyheter | Nu startar Let’s Dance Junior

Nu startar Let’s Dance Junior

letsd-https_d1fc69ngj1uuz1.cloudfront.net_56efb27efca38fb8ff000237_LDJ_GRUPP_150dpi.jpg?1

Foto: TV4

Snart startar Let’s Dance Junior, ett nytt tv-program som kommer att sändas i TV4:s webbkanal TV4 Play. Spänningen blir lika stor som i vanliga Let’s Dance, och juryn är densamma – Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar – men här tävlar tio kända barn eller barn till kända föräldrar. De dansar tillsammans med jämnåriga proffsdansare, under överinseende av programledarna Morgan Alling och Marie Serneholt.

– Det ska bli fantastiskt att se dessa barns utveckling på dansgolvet och få vara med på deras resa. Både jag och Morgan har ju varit med i Let’s dance tidigare och vet vad de har att gå igenom för att bli riktigt duktiga, säger Marie Serneholt i ett pressmeddelande.

De tävlande är i åldern 10 till 12 år, och tävlingen pågår under sex veckor. Två par får lämna tävlingen varje vecka tills ett par står som segrare. Koreografer och tränare är Maria Bild och Jonathan Näslund, båda proffsdansare som tidigare har tävlat i Let’s Dance. Vi hoppas på att programmet väcker pardansintresset hos många unga ute i landet!

Ett nytt avsnitt kan ses varje fredag från kl 17.00 i TV4 Play, med premiär den 15 april.