Home | Nyheter | Ny arrangörsduo vid jubileumsmara på Gävleparken

Ny arrangörsduo vid jubileumsmara på Gävleparken

Det blir en dansmara i Gävle även i höst. Foto: Kent Jonsson/Får Jag Lov

Nu står det klart att det blir en Gävlemara även denna höst. I tio år har Leif Wibron arrangerat dansmaror på Gävleparken, två gånger per år, men efter vårmaran i år kände han att det fick vara nog.
– Tio år är lång tid och de här arrangemangen suger på många sätt musten ur en, samtidigt som det ju också är fantastiskt roligt. Det gör att man ständigt funderar över om man kan, vill och orkar köra en gång till, säger Leif.

Efter vårens mara fick Gävleparken en ny arrendator och Leif kände att det nu var rätt tid att kliva av. Samtidigt innebar ännu en eventuell höstmara att det förutom 10-årsjubileum också skulle bli den tjugonde Gävlemaran. Frågan om en fortsättning har hängt i luften under sommaren men nu står det klart att Höstmaran blir av. Även denna gång under ledning av Leif Wibron, men med Lars-Erik ”LEJon” Jonsson som arrangörspartner.

– Gävlemaran är ett viktigt arrangemang och jag kände instinktivt att Leif absolut borde genomföra sin 20:e mara. För att detta skall bli verklighet går jag in som sidekick till Leif, förklarar Lars-Erik och tillägger: Det är min förhoppning att gästerna kommer att känna igen sig i det mesta, det är Leifs koncept och det är inget vi avser rucka särskilt mycket på, vi ser fram emot en jubileumsmara som på bästa sätt hedrar dessa 10 år av succéartade arrangemang.
Leif Wibron avslutar:
– Och jag kände att det bara fanns en person som skulle kunna göra Gävlemaran på lika sätt som jag har gjort i 10 år, och det var Lars-Erik. Vi har samma tänk när det gäller arrangörsskapet, och det är viktigt för att göra ett bra jobb så att våra gäster trivs och återkommer.

Gävlemaran Hösten 2019 går av stapeln fredag till söndag 18-20 oktober och arrangörsduon Leif och Lars-Erik lyfter på hatten och hälsar alla varmt välkomna till Gävle då.