Home | Nyheter | Ny musik med Bhonus!

Ny musik med Bhonus!

Bhonus slutade spela 2012, men har trots detta släppt en del ny musik under året. Allting började när medlemmarna åt en gemensam middag. Då väcktes idéerna om att göra något nytt tillsammans och de bestämde sig då för att de skulle spela in ett par låtar för att släppa på Spotify och Youtube. Den första låten blev ”Cathy’s clown”, en cover från 60-talet, som släpptes på Spotify den 12 maj i år.

Nu släpper Bhonus två nya låtar på en och samma gång. Denna gång är det två originallåtar där keyboardisten och studioinnehavaren Tomas Edström har skrivit musiken. Ulf Georgsson har skrivit texten till ”Min radio” och till ”Inte ens din doft” är det Janett Jensen som författat sångtexten.

– Här har vi hittat två låtar som vi tycker passar bra in på Bhonus stil, säger Hans Östh i Bhonus. Det är två olika typer av låtar. ”Min radio” är en lite fartigare låt som nog skulle ha passat bra på dansbanorna. ”Inte ens din doft” är en vals. Inte lika bra på dansbanan, men nu är det ju så att vi inte behöver tänka på det längre. Vi gör musik som vi gillar, oavsett danstempo.

Det är lite svårt att få ihop gänget för en turné nuförtiden då nästan alla spelar med andra band eller har andra förhinder. Men att spela in musik i Tomas Edströms studio är inga problem. Då kommer man när man kan.
– När vi spelar in idag i studio så gör Tomas grunden till låten innan vi andra kommer, berättar Hans.

Du kan höra alla tre singlarna i vår Spotifylista med den senaste dansbandsmusiken.
Du hittar den här: https://open.spotify.com/user/farjaglov.se/playlist/2s29zs51QxHHFkWBlumxND