Home | Nyheter | Ny singel med Bosse Möllberg

Ny singel med Bosse Möllberg

Bosse MöllbergBosse Möllberg sjöng under flera år i bland annat Streaplers. En ny singel med Bosse Möllberg är nu lanserad. Medverkar på inspelningarna gör Patrik Larsson (tidigare keyboardist i dansbandet Wenuz) samt Leif Hansén (f.d. sologitarrist i samma dansband).

Patrik Larsson berättar för FÅR JAG LOV:
– Jag hade lagt musiken på hyllan helt och hållet och dessutom sålt mina syntar. Träffade Bosse och visade mina demolåtar och han nappade direkt. Dagen efter åkte jag till Lidköping och köpte en synt, och några veckor senare var vi i studion. Sedan dess har intresset vaknat till liv igen. Det blir troligtvis mer projekt i studion med Bosse framöver. En musiker som jag har kontakt gjorde dessutom en danceremix på sommarlåten (med Bosses sång), vilket troligtvis är väldigt unikt att göra med en dansbandslåt. Remixen blev väldigt bra och kommer troligtvis släppas ganska snart.

– Inga spelningar är inplanerade, fortsätter Patrik att berätta. Inspelningarna är mer ett roligt projekt – att träffas och spela in i studio. Vi får se vad det leder.