Home | Nyheter | Ny singel med Casanovas

Ny singel med Casanovas


Vid midnatt släpps en ny tvåspårig singel med Casanovas. Det avslöjade bandet i en livesändning på Facebook under torsdagen. Efter att bandet vann en guldklav för Årets Album i fjol, har man fortsatt att jaga låtar till ett kommande album och även givit ut två singlar som streamats mycket på Spotify. Dels ”Vi lever här och nu” och dels en cover av Haddaway’s 90-talshit ”What is love”.

Nu släpper Casanovas två nyinspelade spår. Det lugna spåret ”Ängarna” kommenterar sångaren och låtskrivaren Henrik Sethsson (som ju nyligen vann en guldklav som Årets Sångare) med att man tänkt utanför boxen och vågat ta ut svängarna rejält.
– Det här är en av de konstigaste låtar vi spelat in, säger han själv. Den påminner inte om nånting som vi gjort tidigare.

Det snabba spåret är skrivet av Nisse Hellberg. På senaste albumet ”Ut i livet” hade Casanovas spelat in en cover av Nisses ”Ett vildare liv”och när skivbolaget Atenzia’s Pär Winberg frågade låtskrivaren om han inte hade någon originallåt som ännu inte blivit inspelad och som kunde passa Casanovas, fick han bland annat låten ”Lite mer av din tid”.
– En supersvängig låt och den som gillar ”Vem vet” och ”Våga stuffa” kommer älska den här!

Vid midnatt släpps låtarna på Spotify.