Home | Nyheter | Nyheter på skiva

Nyheter på skiva

Det är nya skivor på gång… Här nedan presenterar vi några av de skivor som släpps framöver:

Kindbergs - Ut på vägarna igenKindbergs släpper i början av nästa år ett nytt album. Skivan heter ”Ut på vägarna igen” och mixas just nu. Skivan innehåller många nyskrivna låtar från Sveriges hetaste låtskrivare inom genren och ett gäng smakfullt utvalda covers. Bland dessa en lätt countrydoftande version av I swear som på svenska heter Idag, Christer Björkmans Imorgon är en annan dag och en foxversion av Wake me up av Avicii. Releasedatum är satt till den 14 januari 2014.

MIngos - Två hjärtan på drift

Mingos som medverkade i Bingolottos Dansbandstävling i våras, släpper den här veckan sitt debutalbum. Skivan är inspelad hos välkände Bjarne Lundqvist och har titeln ”Två hjärtan på drift”.

Skivan kommer att innehålla två gamla singlar i nytappningar och en ny singel som också är albumets titelspår: Två hjärtan på drift. Utöver det bjuder skivan på låtar som klassikern Stand by me, countryrock-rökaren Rough around the edges och svängiga Marie Marie.Tony Strandberg - Mitt i livet

Tony Strandberg, sångare i StrandbergZ orkester, släpper den 30 november skivan ”Mitt i livet”. Skivan är en vis- och balladplatta på svenska som dels innehåller klassiker som Tiggaren från Loussa, Folkviseton, Jag väntar vid min mila och dessutom en svensk version av Sailing. Men skivan innehåller även nyskrivet material som Mitt i livet och Systrar och bröder.

Lyssna på ett smakprov i mp3-format från den kommande skivan här.