Home | Nyheter | Olle Jönsson lämnar INTE Lasse Stefanz!

Olle Jönsson lämnar INTE Lasse Stefanz!

Olle Jönsson meddelade idag att han kommer att stanna kvar i Lasse Stefanz. Redan på fredag är han tillbaka på scenen: ”Jag vill inte skiljas från bandet som i över 45 år varit en stor och viktig del av mitt liv.” Läs hans personliga brev som publicerades som ett pressmeddelande via Mynewsdesk.com:

Hallå där,

Jag antar att ni inte missat rubrikerna om att jag skrivit i ett mail att jag för sista gången framträtt med Lasse Stefanz. Det här vill jag rätta till.

Jag är en person som går på känsla. Ibland tycker jag till innan jag räknat till hundra. Det har hänt förr, det kommer hända igen. Jag kunde från min horisont i den skånska skogen inte drömma om vilken uppmärksamhet det här skulle väcka. Så här i efterhand var mitt mail till några vänner kanske inte helt välformulerat, allt blev på tok för drastiskt. Mailet nådde även en journalist som gjorde sitt jobb och meddelade sin redaktion vad jag påstått. Så var lavinen igång.

Jag ska vara ärlig, jag har känt mig ganska risig och varit sjukskriven. Till följd av detta blev jag tvungen att ställa in två spelningar i helgen. Det är inte ofta det händer och jag hoppas det inte sker igen.

Ni ska veta att jag i det läget är väldigt rörd över all uppmärksamhet och stöttning jag och bandet fått från er fans. Det vill jag snarast tacka för öga mot öga. Chansen kommer snabbt. När Lasse Stefanz kommande helg framträder först på Sandra i Kalmar och sedan i Oxie i Malmö finns jag med igen.

Att sjunga och stå på scen är det jag kan allra bäst och det vill jag fortsätta med så länge hälsan tillåter. Jag vill inte skiljas från bandet som i över 45 år varit en stor och viktig del av mitt liv. När det gäller min sjukskrivning är det en privatsak, det hoppas jag att ni alla respekterar. Nu vill jag bara koncentrera mig på vår musik igen.

PS. Spelningen på Ekebo i Munka Ljungby som ställdes in förra helgen genomförs nu istället i februari. DS.

Kram Olle