Home | Nyheter | Premiär för Voyage

Premiär för Voyage

voyage_gruppbild-2

Nu på lördag är det premiär för Voyage, ett helt nytt dansband från Vilhelmina. Daniel Pettersson, f d Svänzons, är nybliven kapellmästare och har handplockat medlemmarna till bandet. Det är fyra kompetenta musiker som nu lotsas in i dansbandsbranschen av sin kapellmästare som själv i princip föddes in i dansbandsbranschen. Förutom musikutbildningar runt om landet så har de stor erfarenhet av livescenen från olika konstellationer. Och det är med stor ödmjukhet de nu tar sig an rollen som dansbandsmusiker, både att leverera en dansant musik som ska få dansgolvet att gunga, och den oerhört lärorika yrkesskola som dansband är inspirerar och utmanar detta gäng!

Voyage är ett modernt dansband som tar sin inspiration från 80-talet och kryddar med dagens hits. De kan under våren bland annat ses på Östersunds Folkets Hus nu på lördag, då de spelar nonstop med Martinez , samt på vårens Vemdalsforum den 24 april.

Bandet består av Therese Nylund (sång), Robin William-Olsson (klaviatur, sång), Viktor Hellmark Kristoffersson (gitarr), Daniel Pettersson (bas) samt Tobias Jonasson (trummor).